besatt

Hejsan nu var det sjukt längesen jag bloggade, kände att det kunde behövas kanske, :)
läget just nu är väl lite sådär, jobbigt med att bo på böleäng ibland och sen har jag som inget jobb eller nått. jaja alla har väl jobbiga perioder och jag antar att det här är min.,
däremot så har jag blivit helt besatt utav bigbrother, längtar hela dagarna att klckan ska bli 10 så jag får titta. hmm, brukar inbte ens se på tv längre :P
blev överraskad av tobias idag, han hade ju dragit imorse när jag vaknade sen kom han tillbaka typ efter 10 min och sa att han hade ledigt. hur mysigt som helst, nu ligger vi i sängen lyssnar på musik och han vill att jag ska angagera mig i heroes of might and magic eller vad det heter, är inte sådär supertaggad, ser komplicerat ut.
igår kväll så bakade vi superbullar, hur fina som helst. sen träffade jag mamma en stund vi satt i bilen och pratade om livet.
jag och tobias har bytt telefon nu ett tag för att jag ska kunna få lyssna på musik, min gamlanokia är ju inte direkt så bra. iaf så var jag tvungen att springa runt hela stan för att hitta någon affär som sålde adaptrar, tillslut så lovade en kille på teknikmagasinet att beställa en åt mig, så måste hämta ut den idag. det blir super.

RSS 2.0