aha

idag har vi ju haft hund hela dagen och jag har haft börje och zingo. as söta kan jag lova.

nu är vi fortfarande på forslunda. asså jag emma och vicce. vicce blir just nu av med oskulden. det är ändå spännande att vi får vara med.

nu pallar jag inte skriva nått mer för knapparna är helt cp.

pusspuss

jag har inga pengar på mobilen btw!

en kväll att minnas, ?

usch hur man mår.

det började då med att jag och emma fick veta att kvällen skulle spenderas i legde. vi packade ihop katterna och oss själva och drog till emma, sen började den långa bilfärden.

när vi kom fram var vi med katterna och hade det allmänt mysigt. sen vart det mat och jag trodde faktiskt att jag skulle dö (har inte haft råd att äta på ett tag.) sjukt gott, sen började vi dricka öl och sen pratade vi med sandra och tog taxi till robertsfors.

där satt vi och hängde i ett sjukt gulligt rum, hur litet som helst och det bestog mest bara av högtalare,
vi var där ett bra tag och sen bestämde vi oss för att dra till pärlan och kolla om det var öppet. vi fick ju förstås se om vi tog oss in. men ikket det var stängt, sen hände en miljon saker på vägen hem då vi tappade bort en hel del folk.

vi stog vid konsum och väntade på några killar men det var som inte mer med det eftersom terror ringde och sa att dom snart var hemma hos sandra igen, så jag emma simon och andreas började traska tillbaka.

sen fortsatte vi dricka där tills allt spårade (som vanligt)
sen vart det taxi hem. och jag skämmde självklart ut mig,

nu har vi dock lovat att vi ska festa med varandra igen och det ska lyckas bättre då :)

nä nu ska vi äta lunch och sen kanske bege oss in till staden!?

RSS 2.0