söndag

vaknade nyss och kunde verkligen inte somna om.
ska spela nord nu.

och det är verkligen någnonting ni allihopa borde prova för det äger helt och hållet. i början lär ni tycka att det är lame men sen så.

tetris gråter låter det som. onödigt.
tobias sitter och rättar det jag skriver, jag är rätt så dysse

___________________________________________________________


 

börja spela.

 


blogga lite mer seriöst

okej nu har jag tänkt börja blogga lite mer seriöst känner att jag behöver skriva av mig lite ibland.

ska ta upp tre saker ikväll som stör mig och förstör mitt liv.

1. tetris.

jag kan inte behålla henne...
har verkligen inte tid för henne och känner mig så sjukt jävla taskig mot mitt lilla troll som måste vara ensam så pass mkt och ja, jag vet inte, har lagt ut en annons ikväll. har gråtit floder hela kvällen och så fort jag ser henne blir det ännu värre. är med henne nu hemma hos tobias.


2. min mage

har vart på akuten två gånger på två veckor, har så fittigt ont ibland så jag inte kan leva. och sjukhuset har ingen aning om vad det är för problem. igår satt vi där hela natten bara för att få två alvedon och sedan få gå hem. helt sjukt hur mkt ont jag hade. det enda dom säger är är, det kan vara blindtarmen, det kan vara äggstockarna, det kan vara en systa. och jag är så sjukt less på det här, går på en sekund så kan jag inte stå upp. nån som har liknande problem? nja aja, kan inte göra mkt åt saken.


3. skolan

orkar verkligen inte. och jag menar allvar. det är inte lite hur less jag är. man blir inte mer taggad heller då det enda man hör därifrån är att man är värdelös och aldrig kommer klara av det. sen är det inte mitt fel att magen har fuckat sig så jag inte kan vara där. aja jag hatar fredde. mer kan jag inte säga.



________________________________________________________________




nu ska jag umgås med tetris och tobias.
ska blogga mer nån gång


RSS 2.0